nature & more

Contactgegevens

Transportweg 7
2742 Waddinxveen
editor@natureandmore.com
www.natureandmore.com

Contactpersoon: Michaël Wilde

Sponsor Initiatief: –
Betrokken Organisaties: –
Start Initiatief: 1990
Einde Initiatief: –

Samenvatting
Wij zijn een internationaal bedrijf dat in Nederland in gevestigd. We vertegenwoordigen meer dan duizend biologische, bio-dynamische en fairtrade telers over de hele wereld. Wij geloven dat ecologie en economie samen kunnen gaan, zodat duurzaamheid onderdeel wordt van het dagelijks leven.

Omschrijving

Eosta, Europees marktleider op het gebied van biologische / fair-trade groenten en fruit is meer dan 20 jaar geleden opgericht met als motto: Where ecology meets economy. Oftewel: het bedrijf heeft duurzame handel als fundament. Door wereldwijd impulsen te geven aan biologische landbouw is een enorm netwerk ontstaan van groente- en fruittelers die een breed scala aan duurzame waarden toevoegen aan de bio-producten
Wij willen de wereldhandel individualiseren door de telers een gezicht te geven en hun maatschappelijke meerwaarde te communiceren via het trace & tell merk Nature & More.
En dat ‘gezicht geven’ wordt bij Eosta en Nature & More letterlijk genomen. Via de verpakkingen en via Internet kunnen consumenten overal met de teler van het gekochte product kennismaken onder de slogan: ‘Meet the Grower’. In de vorm van een postzegel met het gezicht van de teler en een code is alle bedrijfsinformatie gemakkelijk in te zien.

Vestiging