Parasol Energy Limited

Contactgegevens

Dijkweg 163
1619 HJ Andijk
info@parasol-energy.com
http://www.parasol-energy.com/nl/index.html

Contactpersoon: Maarten Verbruggen

Sponsors Initiatief: –
Betrokken organisaties: Solarfabriek B.V.
Start Initiatief: 2010
Einde Initiatief: –

Samenvatting
Parasol Energy Limited is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen in Bangladesh.

Omschrijving

Parasol heeft zonnepanelen direct uit voorraad leverbaar. Met de groeiende vraag naar zonnepanelen in Bangladesh voor het electrificeren van de rurale gebieden, en de sterke productie en vraag naar solar applicaties in Bangladesh is de vraag naar lokaal geproduceerde zonnepanelen de laatste jaren sterk gestegen.
Parasol Energy Limited is een Nederlands-Bengaalse Joint Venture, geregistreerd bij de RJSC&F Dhaka onder nummer C77702/09 en geregistreerd bij de Board of Investment in Dhaka, Bangladesh. Het management team van Parasol bestaat uit een team van Nederlandse en Bengaalse professionals die gebruik maken van elkaars kwaliteiten, en tegelijkertijd Europese standaarden toepassen met betrekking tot proces management, product kwaliteit en arbeidsomstandigheden.
Parasol is een van de eerste nationale zonnepanelen fabrikanten in Bangladesh. Onze productie faciliteit is volledig ingericht met top kwaliteit laminators, laser snijders, module testers en andere hoogwaardige apparatuur uit Europa. The productie draait volledig onder directe Nederlandse supervisie. We zijn trots u de beste zonnepanelen uit Bangladesh te kunnen presenteren.
Behalve dat Parasol een gezond bedrijf is met een gezonde business-case, zijn we ook sterk gecommitteerd aan- en gefocussed op “Social Business” in Bangladesh volgens het principe van People, Planet en Profit, in Nederland ook wel “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen” genoemd. We geloven dat onze producten bij kunnen dragen aan het verbeteren van de levensomstandigheden van de sociale gemeenschap in Bangladesh en het creëren van duurzame kansen voor de lokale ondernemers.

We zijn er van overtuigd dat we wellicht niet de wereld kunnen veranderen, maar wel de wereld kunnen veranderen voor een groep mensen.

Vestiging